Архивиране на документи ХОСИ
Архивиране на документи ХОСИ slider 1
Архивиране на документи ХОСИ slider 1

Сканиране и електронно архивиране на документи – център за архивиране на документи ХОСИ предлага следните услуги

Сканиране и електронно архивиране на документи

Дигитализиране на архиви. Сканиране и електронно архивиране на документи – всички видове и размери – чертежи, карти, книги и други. Електронно архивиране на документи с цел бързо и лесно намиране на търсената информация. Визуализиране на изображенията за секунди. Дигитализация на архиви и активно използвана информация.

Архивиране на документи със сканиране и създаване на база данни с индексирани документи, в които да намирате търсеното за секунди:

 • Гарантира бързо и лесно намиране на документите
 • Контрол на достъпа с индивитуални потребителски имена и пароли с различно ниво на достъп съобразно Вашите изисквания
 • Бързи и лесни справки за движението на документите
 • Автоматично подсещане при изтичане на сроковете за съхранение за ложени за контретните видове документи

Имате нужда от сканиране и електронно архивиране на документи?

Обадете ни се на тел. 02 875 90 93, 0886 662 552

Експертите архивисти от архивиращ център ХОСИ ще отговорят на Вашите въпроси и ще Ви консултират по всички въпроси свързани с архивиране на документи.

Сканиране и електронно архивиране на документи

Предимства на използването на център за сканиране и електронно архивиране на документи ХОСИ

Защо да се доверите на експертите от ХОСИ за архивиране на документи?

 • Намалете разходите си!
 • Спестете време!
 • Гарантирайте си сигурност на архива.
 • Съсредоточете се върху основния си бизнес

За нас

Центърът за архивиране на документи ХОСИ е създаден през 2000г. с участието на Холандски експерти в областта на архивирането.

Екипът ни се състои от 57 архивисти със значителен опит в областта на архивиране на документи – физическо съхранение на документи, сканиране и електронно архивиране – дигитализиране на архиви, подреждане на архиви, разработване на софтуер за документооборот и деловодство, унищожаване на документи с изтекъл срок на съхранение и други услуги свързани с архивиране на документи.

Разполагаме с високопроизводителна техника за

сканиране и електронно архивиране на документи

Сферата, в която работим се развива и усъвършенства с много бързи темпове и ние постоянно се обучаваме, за да можем да предлагаме най-новите технологии за архивиране и дигитализация.

 • Високо качество

  За нашият екип качеството е от изключително голямо значение, затова отделяме много голямо внимание на контрола на качество.

 • Сигурност и безопасност

  Вашите архиви са важни за нас. Сигурността е наш приоритет и можете да сте спокойни, че документите Ви се съхраняват по най-добрия начин.

 • Бързина на справките

  Ако търсите документ ние ще направим всичко възможно да го намерим за минимално време и да Ви го доставим по начин, избран от Вас.

 • Експертни съвети

  Нашите експерти са завършили архивиране на документи и имат дълъг опит в областта. Постоянно се усъвършенстват съобразно новостите в световен мащаб. Затова можете да разчитате на експертно мнение.

Documents archiving Sofia

Дългият опит и високите ни стандарти за качество на предлаганите услуги Ви гарантират най-доброто сканиране и електронно архивиране на документи в България.

От Холандските ни партньори сме усвоили ценни технологии и методи на работа, които прилагаме на практика, за да отговорим на високите стандарти за качество и сигурност при архивиране на документи.

Ежегодно посещаваме конференции, семинари и изложения в САЩ и Европа, за да усъвършенстваме подхода си на работа и да бъдем актуални с динамичната обстановка в световен мащаб и постоянно менящите се технологии за дигитализация – сканиране, индексиране и електронно архивиране на документи.

 • Съхранение на документи в архивохраналище в София

тел. 02 987 90 93, 0886 662 552

Обадете ни се, за да Ви посетим и да коментираме какво би било най-подходящо за Вашата фирмена документация и архиви съобразно спецификите на работата Ви. Предлагаме всички видове сканиране и електронно архивиране на документи и документални архиви.

Предлагаме следните услуги за сканиране, електронно и физическо архивиране на документи

Имате нужда от сканиране и електронно архивиране на Вашите документи?

Обадете ни се на тел. 02 875 90 93, 0886 662 552

Експертите архивисти от архивиращ център ХОСИ ще отговорят на Вашите въпроси и ще Ви консултират по всички въпроси свързани със сканиране и електронно архивиране на документи.

Instagram

Последвайте HOSI Archiving в Instagram

Facebook

Последвайте HOSI Archiving във Facebook

Twitter

Последвайте HOSI Archiving в Twitter

Предлагаме всички видове сканиране и електронно архивиране на документи. Електронно архивиране на документи и фирмена документация, дигитализиране, съхранение и и физическо архивиране.