Архивиране на документи ХОСИ
Архивиране на документи ХОСИ slider 1
Архивиране на документи ХОСИ slider 1

Център за архивиране на документи ХОСИ предлага следните услуги за архивиране на хартиени документи

Имате нужда от съхранение и физическо архивиране на хартиени документи?

Обадете ни се на тел. 02 875 90 93, 0886 662 552

Експертите архивисти от архивиращ център ХОСИ ще отговорят на Вашите въпроси и ще Ви консултират по всички въпроси свързани с архивиране на хартиени документи.

Предимства на използването на център за архивиране на хартиени документи ХОСИ

Защо да се доверите на експертите от ХОСИ за архивирането на документи?

 • Намалете разходите си!
 • Спестете време!
 • Гарантирайте си сигурност на архива.
 • Съсредоточете се върху основния си бизнес

За нас

Центърът за архивиране на документи ХОСИ е създаден през 2000г. с участието на Холандски експерти в областта на архивирането.

Екипът ни се състои от 57 архивисти със значителен опит в областта на архивиране на документи – физическо съхранение на документи, сканиране и електронно архивиране – дигитализиране на архиви, подреждане на архиви, разработване на софтуер за документооборот и деловодство, унищожаване на документи с изтекъл срок на съхранение и други услуги свързани с архивиране на документи.

Разполагаме с високопроизводителна техника.

Сферата, в която работим се развива и усъвършенства с много бързи темпове и ние постоянно се обучаваме, за да можем да предлагаме най-новите технологии за архивиране и дигитализация.

 • Високо качество

  За нашият екип качеството е от изключително голямо значение, затова отделяме много голямо внимание на контрола на качество.

 • Сигурност и безопасност

  Вашите архиви са важни за нас. Сигурността е наш приоритет и можете да сте спокойни, че документите Ви се съхраняват по най-добрия начин.

 • Бързина на справките

  Ако търсите документ ние ще направим всичко възможно да го намерим за минимално време и да Ви го доставим по начин, избран от Вас.

 • Експертни съвети

  Нашите експерти са завършили архивиране на документи и имат дълъг опит в областта. Постоянно се усъвършенстват съобразно новостите в световен мащаб. Затова можете да разчитате на експертно мнение.

Documents archiving Sofia

Дългият опит и високите ни стандарти за качество на предлаганите услуги Ви гарантират най-доброто архивиране на хартиени документи в България.

От Холандските ни партньори сме усвоили ценни технологии и методи на работа, които прилагаме на практика, за да отговорим на високите стандарти за качество и сигурност.

Ежегодно посещаваме конференции, семинари и изложения в САЩ и Европа, за да усъвършенстваме подхода си на работа и да бъдем актуални с динамичната обстановка в световен мащаб и постоянно менящите се технологии за дигитализация – сканиране, индексиране и електронно архивиране на документи.

 • Съхранение на документи в архивохраналище в София

Всички компании имат фирмени документи, които трябва да се съхраняват със срок за съхранение на фирмени документи, съхранение на архиви и архивиране на документи, обадете ни се. Ние предлагаме съхраняване на фирмени документи, съхранение на фирмени документи в архив и съхранение на архив и съхранение на фирмени документи. При изтичане на срока за съхранение на архива, можем да предложим унищожаване на архиви с изтекъл срок за съхранение.

Предлагаме следните услуги за електронно и физическо архивиране

тел. 02 987 90 93, 0886 662 552

Обадете ни се, за да Ви посетим и да коментираме какво би било най-подходящо за Вашите документи и архиви съобразно спецификите на Вашата работа

Предлагаме всички видове архивиране на документи – сканиране и дигитализиране, съхранение, електронно и физическо архивиране. Извършваме съхранение на фирмени документи, които трябва да се съхраняват със срок за съхранение на фирмени документи, съхранение на архиви и архивиране на документи, обадете ни се. При изтичане на срока за съхранение на архива, можем да предложим унищожаване на архиви с изтекъл срок за съхранение.