5 причини да изберете фирма за съхранение на архиви

Когато изберете специализирана фирма за архивиране на документи, Вие си гарантирате предимството на 5 причини да изберете фирма за съхранение на архиви:

Пространство

Съхраняването на документите Ви на място може да отнеме огромно пространство, дори когато те се намират в картотеките или се съхраняват в определен склад.Като премествате документите си и ги съхранявате в един от нашите защитени архивни съоръжения, ще създадете ценно пространство в собствените си помещения. Независимо дали това пространство ще се използва за по-малко затрупана работна среда или ще се отдели за други цели, това е стая, в която да управлявате бизнеса си.

Сигурност

Съхранението на Вашите собствени документи прави Вашата компания много уязвима, като рискува важни записи при повреда, кражба или загуба. Като специалисти в предоставянето на услуги за сигурно съхранение на документи, подобрените защитени архивохранилища на ХОСИ гарантират, че Вашите чувствителни хартиени файлове са защитени срещу природни и случайни бедствия. Двата основни съоръжения за съхранение на документи на компанията са защитени с най-новите технологии и сигурност. Инсталирана е усъвършенствана система за пожароизвестяване.

Бърз достъп до документите

Намирането на определени документи може да се окаже доста трудно, ако се съхранява в собствените ви помещения. Претърсването в картотеките за търсене на един документ може да бъде разочароващо и доста време. Персонализирани методи за индексиране и извличане могат да се изискват, когато архивирате документите си с ХОСИ. Компанията предлага система за сканиране при поискване, която е част от услугите за съхранение на документи на ХОСИ. Това позволява на клиентите да поискат да им бъдат изпратени цифрово документи в рамките на два часа. По този начин ХОСИ може да намери и изпрати документите до вас толкова бързо, сякаш те се съхраняват във Вашата компания.

Повишен работен поток и ефективност на служителите

Подаването, сортирането и намирането на документи отнема много време, което впоследствие губи времето и парите на Вашата компания. Неодходимо е да наемете персонал, който в крайна сметка да търси документите. Предаването на Вашите документи на ХОСИ означава, че Вашият персонал ще бъде нает да изпълнява действителната си работа. Така Вашата компания ще се съсредоточи върху бизнеса, вместо постоянно да търси документи. ХОСИ може да сканира и изпраща необходимите документи директно в електронен вид. Това ще спести много време на служителите Ви. Освен това споделянето и популяризирането на Вашите документи ще бъде много по-лесно и удобно. Така ще се ускорят работните процеси в компанията Ви.

Управление на архивите

Много хора считат, че търсенето на Вашите документи е неприятно. Същевременно опитът да управлявате и идентифицирате какви документи всъщност имате може да е досаден. ХОСИ предлага персонализирана система за онлайн управление на архиви на документи. Тя позволява на клиентите да съхраняват архиви да управляват жизнения си цикъл на документите. Клиентите могат да правят заявка за физически файл, да организират колекции и доставки, за да добавят допълнителни документи за архивиране, да управляват унищожаването на документи и да преглеждат дейностите и одитните следи. Тази система за управление на записи означава, че клиентите винаги ще контролират собствените си документи.

Имате нужда от архивиране на Вашата документация?

Обадете ни се на тел. 02 875 90 93, 0886 662 552

Експертите архивисти от архивиращ център ХОСИ ще отговорят на Вашите въпроси и ще Ви консултират по всички въпроси свързани с архивиране.

Предлагаме следните услуги за електронно и физическо архивиране

тел. 02 987 90 93, 0886 662 552

Обадете ни се, за да Ви посетим и да коментираме какво би било най-подходящо за Вашата документация и архиви съобразно спецификите на работата Ви. Предлагаме всички видове архивиране на документи – сканиране и дигитализиране, съхранение, електронно и физическо архивиране

Instagram

Последвайте HOSI Archiving в Instagram

Facebook

Последвайте HOSI Archiving във Facebook

Предлагаме всички видове архивиране на документи – сканиране и дигитализиране, съхранение, електронно и физическо архивиране