Сканирането Ви отнема много време? Архивиращ център ХОСИ ще сканира и дигитализира Вашите документи. Сканиране с бързи скенери

В какви случаи има смисъл да възложите сканиране на документи на център за архивиране?

Сканиране с бързи скенери, когато обемът на хартиени документи, които организациите трябва да обработват, се е увеличил многократно през последните години. Увеличаването на обема на хартията увеличава разходите за работа с хартията.

Сканирането на документи може да Ви помогне да се справите с бързо нарастващата трудност от поддържането на хартиените архиви на вашата организация.

Въпреки че скенерите са евтини, проектите за сканиране не винаги са лесни. Ако искате да дигитализирате някои или всичките си документи, ще трябва да решите дали да възложите сканирането на външни изпълнители или да го направите вътрешно. Ето някои насоки, които да ви помогнат да вземете това решение:

Вътрешното сканиране има смисъл за организации, които имат постоянен, но малък поток от документи, които да сканират непрекъснато. Този тип проекти за сканиране обикновено могат да бъдат включени във вашия работен поток доста лесно, като оборудвате служителите с настолни скенери или използвате многофункционални устройства, които вече притежавате. Организациите, които непрекъснато издават големи обеми документи, също могат да намерят за по-ефективно да сканират вътрешно, но обикновено инвестират в създаването на собствени бюра за сканиране.

Спестете време и средства за важни неща, като сладолед.Аутсорсингът обикновено се препоръчва за големи проекти за конвертиране на информация. Аутсорсингът на мащабни проекти за цифровизация обикновено е по-бърз и по-достъпен, отколкото да се опитвате да го направите вътрешно, особено ако вашите нужди за сканиране напред ще бъдат относително малки, тъй като поемането на задачите за вътрешно сканиране, индексиране и осигуряване на качеството може да отклони вашите служители от основната мисия на вашата организация и изискват големи инвестиции в ново оборудване.

Предлагаме следните услуги за електронно и физическо архивиране

тел. 02 987 90 93, 0886 662 552

Обадете ни се, за да Ви посетим и да коментираме какво би било най-подходящо за Вашата документация и архиви съобразно спецификите на работата Ви. Предлагаме всички видове архивиране на документи – сканиране и дигитализиране, съхранение, електронно и физическо архивиране

Facebook

Последвайте HOSI Archiving във Facebook

Instagram

Последвайте HOSI Archiving в Instagram

Предлагаме всички видове архивиране на документи – сканиране и дигитализиране, съхранение, електронно и физическо архивиране