Български Документално Информационно Архивиращ Сервиз - за компанията

Български Документално Информационно Архивиращ Сервиз - услуги

Български Документално Информационно Архивиращ Сервиз - софтуер

Български Документално Информационно Архивиращ Сервиз - клиенти

Български Документално Информационно Архивиращ Сервиз - новини

Български Документално Информационно Архивиращ Сервиз - въпроси

Български Документално Информационно Архивиращ Сервиз - закони

Български Документално Информационно Архивиращ Сервиз - контакти

Български Документално Информационно Архивиращ Сервиз - контакти

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 

За компанията

o  Предимствата на БДИАС

o  Мисията на БДИАС

o  Историята на БДИАС

o  Екипът на БДИАС

 

 Предимствата на БДИАС

o  Услуги, отговарящи на високите изисквания на клиентите и съобразени с техните конкретни нужди и изисквания

o  Цялостно обслужване в областта на архивиране на документи

o  Квалифициран и опитен екип

o  Високотехнологична техника – винаги най-новото на световния пазар в областта на сканиране и електронно архивиране на документи

o  Конкурентни цени

 

Мисията на БДИАС

Мисията ни е да утвърдим положителния ефект от аутсорсване на сканиране, електронно архивиране и съхранение на документи и архиви, като гарантираме експедитивност, лоялност, конфиденциалност и сигурност на Вашите хартиени документи и електронни документи. Изцяло се съобразяваме с изискванията на клиента и се стремим да отговорим на очакванията на всеки клиент. Затова и разработваме софтуер за деловодство и архив, система за електронно архивиране и управление на документи и система за управление на процесите в организацията, които се модифицират съобразно изискванията на всеки клиент.

Независимо дали клиентът ни е малка фирма или огромна организация, ние се отнасяме с уважение към хартиените документи и електронните архиви и се стремим да удовлетворим изискванията на клиента за оптимално организиране и управление на архива. Софтуерът BDIAS Archive е удобен и се модифицира съобразно клиентите ни. Той e подходящ за всякакви клиенти, независимо от мащабите им, обема и вида на архива. Предимството му е, че осигурява незабавен достъп но документите като визуализира сканираните изображения. Търсенето на документите се извършва по зададени от Вас критерии. Тъй като приложението може да бъде десктоп или уеб базирано, не е необходимо да отделяте средства за поддръжка. Сигурността е гарантирана, защото нивата на достъп се определят от Вас. Логистиката се управлява от нас като Ви гарантираме конфиденциалност и сигурност.

Дългогодишният опит на БДИАС в областта на управление на архиви, високите стандарти, които сме си поставили при обслужването на клиентите ни и съхранението на техните документи, ни дава възможност да предоставим най-високо качество при изграждане и поддържане на електронен архив и физически хартиен архив.

Ценностната система на организацията ни се гради на идеята за удовлетвореност на клиентите ни и добра работна атмосфера, в която постиженията и нововъведенията на екипа се насърчават, за да достигнем максимално качество и бързина при сканиране, електронно архивиране и физическо архивиране на документи.

Историята на БДИАС

БДИАС е създадена през 1995г. и е първият специализиран частен център в България, извършващ сканиране, електронно архивиране, микрофилмиране и физическо съхранение на документи. Разполагаме с високо квалифицирани специалисти, обучавани в едни от най-големите архивиращи бюра – Van Buuren, Холандия и CompTIA, САЩ. При нас работи единственият в България CDIA+ сертифициран специалист. Това, както и притежаваните от БДИАС високоскоростни (90 листа/минута) и широкоформатни (до А0+) професионални скенери, скенери за книги и микрофилмова техника, гарантира качествено изграждане на създаваните от нас електронни архиви.

През годините се развиваме и прилагаме новите технологии в световен мащаб.

Екипът на БДИАС

В БДИАС работят над 80 специалиста по сканиране, електронно архивиране на документи, физическо архивиране на документи, подреждане и класифициране на архиви. Освен вътрешнофирменото обучение, през което преминават всички наши служители, част от тях бяха многократно изпращани в Холанция и САЩ, за да усвоят постоянно променящите се технологии в световен мащаб. Ако желаете да намалите времето за търсене на документи и изготвяне на справки, ако искате да получите качествено и коректно обслужване, специалистите на БДИАС са на Ваше разположение за допълнителна информация, демонстрация и изготвяне на безплатни мостри.

 

 

В условията на динамично развиваща се конкурентна среда ние се стремим непрекъснато да увеличаваме асортимента на предлаганите продукти и услуги, да подобрим стандарта в обслужването и атрактивността на цените. Персоналното отношение към всеки един клиент с цел да задоволим специфичните Ви изисквания ни прави предпочитан партньор.

Предлагаме бързи срокове на конкурентни цени с перфектно качество.

 Нашата мисия е изцяло насочена към клиента с цел пълно удовлетворяване изискванията му чрез доставка на качествени продукти, с конкурентна цена и професионално обслужване. 

Гаранция за нашия успех са гъвкавост, сигурност, коректност и професионализъм. Ние гарантираме Лоялност към потребителите, предприемчивост, инициатива и иновативност на подходите за сканиране, дигитализиране и електронна архивиране на документи и разработване на системи за управление на документооборота, деловодство и архив, управление на процеси и документи в организацията и други.

 

Ако желаете да получите повече информация за Архивиращ център БДИАС,

моля не се колебайте да ни потърсите на

gsm: 0888 495871 ; тел. 02/8759092 , 02/8759093

Политика за защита на личните данни

 

Български Документално Информационно Архивиращ Сервиз - сканиране на документи
Български Документално Информационно Архивиращ Сервиз - сканиране на документи
Български Документално Информационно Архивиращ Сервиз - сканиране на документи
Български Документално Информационно Архивиращ Сервиз - сканиране на документи
Български Документално Информационно Архивиращ Сервиз - сканиране на документи